p5parkeren Schiphol

5 hotels voor een vakantie in Icmeler vanaf Schiphol

Geplaatst op

Voor een vakantie in Içmeler kunt u kiezen uit een groot aanbod van All Inclusive hotels die slechts door de boulevard van het strand gescheiden worden. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Icmeler staat op deze site. De reisbestemming Icmeler in Turkije ligt aan de Lycische Kust op circa 9 km van Marmaris. Içmeler bevindt zich aan een baai met zandstranden die langzaam aflopen in zee, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Langs het gehele strand loopt een boulevard tot aan de jachthaven van Marmaris. Içmeler wordt aan drie zijden omgeven door groene bergketens met pijnbomen. Het centrum biedt winkeltjes, restaurants, bars en discotheken.

All Inclusive Marti la Perla

Op slechts 500 m afstand van het centrum van Içmeler ligt viersterren hotel Marti la Perla. U kunt hier terecht voor een All Inclusive vakantie. Het privé strand is door de boulevard gescheiden van het hotel. Hotel Marti la Perla beschikt over 197 kamers en een zwembad met diverse glijbanen. Voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar is er een miniclub met Engels- en Duitstalige begeleiding, een speeltuintje en minidisco. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy en de restaurants hebben een kinderbuffet of kindermenu.

high angle photo of people gathering on seashore near mountain cliff

All Inclusive Marti Resort de Luxe

Marti Resort de Luxe ligt in de baai van Içmeler, door de boulevard gescheiden van het privé strand, op 1 km van het centrum van Içmeler. Het All Inclusive hotel beschikt over vijf sterren en 272 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen. Kinderen vermaken zich tijdens de vakantie in de miniclub (4 tot 12 jaar) of de juniorclub (12 tot 17 jaar). Er is tevens een speeltuin aanwezig. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice, de restaurants kennen een kinderbuffet en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. U verblijft in Marti Resort de Luxe op basis van ultra all inclusive.

All Inclusive Varlik Mirage World

In een groene omgeving, op circa 300 m afstand van het centrum van Içmeler ligt viersterrenhotel Varlik Mirage World waar u van een All Inclusive vakantie kunt genieten. Het hotel bestaat uit vier lage gebouwen met in totaal 209 kamers en ligt ongeveer 100 m van het privé strand. Voor de jonge gasten is er een miniclub (2 tot 16 jaar) met Engels- en Duitstalige begeleiding en een speeltuin. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed bereikbaar met een buggy. Het centrum van Marmaris ligt op een afstand van 7 km en is per dolmus, die voor de deur stopt, te bereiken. U verblijft in Varlik op basis van ultra all inclusive.

All Inclusive L’Etoile Beach

Het centrum van Içmeler en het strand liggen op loopafstand vanaf vier sterren hotel L’Etoile Beach. Alleen de boulevard scheidt het strand van dit hotel dat over 201 kamers beschikt. De halte voor de dolmus is binnen 100 m bereikbaar, waarmee u naar Marmaris kunt reizen dat 8 km verder ligt. Kinderen hebben de beschikking over een eigen zwembad en speeltuin. U verblijft in Hotel L’Etoile Beach op basis van de all inclusive formule.

All Inclusive Blue Rainbow

Hotel Blue Rainbow in Içmeler heeft een perfecte ligging ten opzichte van het strand en het centrum van de stad. Winkels, bars en restaurants bevinden zich op loopafstand, het strand ligt circa 50 m vanaf het hotel. Blue Rainbow beschikt over drie sterren en 72 kamers. Voor kinderen is er een speeltuin en midgetgolf (tegen betaling). De halte voor de dolmus die u naar Marmaris brengt ligt op 100 m afstand. U brengt hier uw vakantie door op basis van All Inclusive met ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.

Vliegen vanaf schiphol

Als jij vanaf schiphol vliegt naar je vakantiebestemming heeft dat heel veel voordelen. Zo kun je er heel goed parkeren en ben je in enkele minuten in Amsterdam. Ideaal dus. Er zijn ook heel veel taxidiensten die jouw van en naar schiphol brengen voor jouw Turkse vakantie naar Icmeler. Als jij een vlucht vanaf schiphol zoekt ben je niet lang bezig. Dit is een grote luchthaven waar dagelijks duizenden reizigers vertrekken en landen. Er wordt gevlogen op bestemmingen van over de hele wereld. Gegarandeerd een goede start van jouw vakantie dus!

Gerelateerde berichten

Een auto leasen? Dit is waarom!

Zakelijk een auto leasen klinkt erg interessant, maar is dat het ook? Je hebt vast weleens van andere mensen gehoord dat ze een auto leasen, maar je...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je veel tips en informatie over de wereld van reizen. Ook diverse tips over het parkeren (op Schiphol) passeren de revue. Blijf ons dus volgen.

Contactgegevens

Via info @ p5parkerenschiphol.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden