p5parkeren Schiphol

Een auto leasen? Dit is waarom!

Geplaatst op

Zakelijk een auto leasen klinkt erg interessant, maar is dat het ook? Je hebt vast weleens van andere mensen gehoord dat ze een auto leasen, maar je hebt eigenlijk nooit de drang gevoeld om zelf een auto te gaan leasen. Tot nu, je wil wat meer informatie verzamelen over de voordelen ervan. Dat komt goed uit, want in deze blog gaan we iets meer vertellen over de voordelen van het leasen van een auto.

Je betaalt in termijnen

Een groot voordeel van het leasen van een auto is dat je bij de aanschaf van een nieuwe auto niet meteen het gehele bedrag hoeft af te tikken. Dit kan natuurlijk handig zijn, maar niet als je geen heel groot bedrag op je rekening hebt staan. Leasen is in dat geval een interessante optie. Je betaalt dan maandelijks een bepaald bedrag. Hier zit dan ook alles in, dus alle kosten voor reparatie en andere onderhoudskosten. De brandstof moet je natuurlijk wel zelf betalen en vanzelfsprekend: eventuele boetes.

We gaven hierboven al aan dat je niet veel geld hoeft te hebben om een auto te leasen, zolang je het bedrag maar maandelijks kunt betalen. Zo zorg je ervoor dat je rijdt in een nieuwe auto zonder erg veel spaargeld te hebben. Ideaal!

Geen gedoe

Wanneer de leaseperiode is afgelopen kun je zonder gedoe de auto weer inleveren. Hierbij heb je dus geen gedoe met de inruilwaarde of dat je de auto moet verkopen. Gewoon inleveren en klaar. Verder is er ook geen aanbetaling of slotsom nodig. Dit hangt natuurlijk wel af van de leasemaatschappij waar je de auto gaat leasen. Let hier daarom wel op, elk bedrijf is namelijk anders.

Het leasen van een auto is dus perfect als je niet veel geld op je bankrekening hebt staan, maar je wel graag in een nieuwe auto wil rijden. Overtuigd en wil je beginnen met leasen? Kies dan in ieder geval duurzaam en ga voor een elektrische auto, zoals de Hyundai IONIQ 5 of de Skoda Enyaq.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je veel tips en informatie over de wereld van reizen. Ook diverse tips over het parkeren (op Schiphol) passeren de revue. Blijf ons dus volgen.

Contactgegevens

Via info @ p5parkerenschiphol.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden