p5parkeren Schiphol

Epoxy gietvloer in parkeergarages

Geplaatst op

Een epoxy gietvloer in een parkeergarage voorziet in vele voordelen. Het is niet voor niets dat er in Nederland allerlei parkeergarages voorzien zijn van deze naadloze en slijtvaste vloerafwerking. Een epoxy gietvloer in parkeergarages is samen te stellen aan de hand van specifiek maatwerk. Daarbij wordt niet alleen met het design rekening gehouden, maar ook met de praktische functionaliteiten en optionele extra toe te voegen kenmerken.

Slijtvaste epoxy gietvloer in parkeergarage

Auto’s rijden af en aan in een parkeergarage en staan voor korte of lange tijd stil op de parkeerplaats. Het is daarom belangrijk dat de parkeergaragevloer slijtvast is en dat is een van de kenmerken van een epoxy gietvloer. Daar is aan toe te voegen dat deze vloer bestand is tegen de meest uiteenlopende soorten vloeistoffen. Het oppervlak is naadloos en zo afgewerkt dat olie of chemicaliën er geen invloed op hebben. Wat dat betreft is het ook een duurzame keuze, want de ondergrond in de parkeergarage blijft op deze manier beschermd.

Kleurtoepassing

In parkeergarages is het van belang dat gebruikers de weg kunnen vinden en dat de parkeervakken duidelijk zijn afgebakend. Voor beide situaties geldt dat een epoxy gietvloer uitkomst biedt, want er zijn in het vloeroppervlak kleuren toe te voegen. Dat biedt opties om pijlen in de vloer op te nemen, maar ook lijnen te trekken om parkeervakken mee aan te duiden.

Antislip voor extra veiligheid

Er kan op de vloer van de parkeergarage vloeistof terecht komen, zoals olie of regenwater. Een epoxy gietvloer is met toevoeging van antislip extra stroef te maken, zodat de veiligheid wat dat betreft gewaarborgd is. Indien gewenst zijn er overigens nog andere toevoegingen mogelijk. In een parkeergarage is het geluid in de ruimte vaak hinderlijk en een extra geluiddempende laag reduceert wat dat betreft in de parkeergarage het overdrachtsgeluid.

Gerelateerde berichten

Een auto leasen? Dit is waarom!

Zakelijk een auto leasen klinkt erg interessant, maar is dat het ook? Je hebt vast weleens van andere mensen gehoord dat ze een auto leasen, maar je...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je veel tips en informatie over de wereld van reizen. Ook diverse tips over het parkeren (op Schiphol) passeren de revue. Blijf ons dus volgen.

Contactgegevens

Via info @ p5parkerenschiphol.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden