p5parkeren Schiphol

Hoe zorg je ervoor dat je aanhanger niet wordt gestolen?

Geplaatst op

Vaak staan aanhangers lang geparkeerd op een parkeerplaatsje vlak voor je huis of bedrijfspand, dit is niet ideaal. Aanhangwagens worden vaak gestolen. Hieronder lees je hoe je ervoor zorgt dat je alle anti-diefstal maatregelen hebt genomen tegen het stelen van je aanhanger. 

Laat je aanhangwagen niet op een parkeerplaats staan

De meest voor de hand liggende manier om ervoor te zorgen dat je aanhangwagen niet wordt gestolen is om deze niet op een onbeveiligde parkeerplek te laten staan. Het beste is om deze in een garage te zetten of in een schuur. Probeer de trailer zo goed mogelijk uit het zicht te plaatsen van “onbevoegden.” Beschik je niet over een garage of een schuur die groot genoeg is voor een aanhangwagen? Dan kun je ook nog een commerciële opslagplek huren. Het nadeel hiervan is dat dit een vrij duur kan zijn. 

Koppelingssloten zijn effectief 

Als je geen mogelijkheid hebt om de aanhangwagen op een beveiligde parkeerplek te zetten of in een garage of schuur is de volgende optie: goed beveiligen. Er zijn verschillende middelen en sloten om je aanhangwagen of 6×4 wagen te beveiligen. Koppelingssloten zijn makkelijk te bevestigen en zijn te gebruiken op verschillende soorten aanhangwagens. Deze sloten kun je ook gebruiken als de aanhangwagen nog aan de auto is gekoppeld. 

Wielklem

Nog een goede en populaire optie om je aanhangwagen te beveiligen is een wielklem. Bij het aanschaffen van een wielklem moet je er goed opletten dat hij past op het wiel van de aanhangwagen. Er bestaan vele soorten maten wielen en daarom ook wielklemmen. Een wielklem kun je gebruiken op allerlei voor allerlei typen aanhangwagens. Vaak kun je bij bedrijven die aanhangwagens verkopen een combipakketkopen van een koppelingsslot en een wielklem. Een wielklem schrikt gelegenheidsdieven ook al snel af. 

Het kopen van een aanhanger

Wil je goede beveiliging kopen voor je aanhanger? Of wil je een nieuwe aanhangwagen kopen? Bekijk het aanbod op spotgoedkopeaanhangwagens.nl.

Gerelateerde berichten

Een auto leasen? Dit is waarom!

Zakelijk een auto leasen klinkt erg interessant, maar is dat het ook? Je hebt vast weleens van andere mensen gehoord dat ze een auto leasen, maar je...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je veel tips en informatie over de wereld van reizen. Ook diverse tips over het parkeren (op Schiphol) passeren de revue. Blijf ons dus volgen.

Contactgegevens

Via info @ p5parkerenschiphol.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden