Goedkoop en ontspannen zijn mogelijk niet de eerste termen waar je aan denkt bij het reizen naar Schiphol. Laat je in dat geval eens verleiden om gebruik te maken van een prive chauffeur. Je zult merken dat je met verschillende chauffeursdiensten in Nederland minder kosten hebt, dan wanneer je langdurig parkeert op Schiphol Airport. Bekijk hieronder alle voordelen die je zult ervaren als je gaat reizen met een chauffeur.

Lekker ontspannen of nog even werken tijdens het reizen

Wanneer je zelf niet hoeft te rijden kun je nog lekker even achteroverleunen en een boekje lezen. Moet je nog wat werk voorbereiden? Hier heb je tijdens de reis ook nog genoeg tijd voor. Op deze manier hoef je ook niet te stressen om al helemaal klaar te zijn voor je reis.

Lagere kosten dan parkeren

Een privé chauffeur is al in ter huren vanaf circa 15 euro per uur, dit is aanzienlijk goedkoper dan het langdurig parkeren op Schiphol Airport. Voor 1 tot 3 dagen parkeren betaal je circa 65 euro, hierna betaal je 7,50 euro extra per dag dat je langer wilt parkeren.

De auto is groot genoeg

Mogelijk heb je het wel eens meegemaakt; de worsteling om een koffer in een kleine hatchback te proppen. Wij hebben deze ervaring in ieder geval wel en het is geen pretje. Je hebt al stress omdat je alles snel in de auto wilt krijgen, en dan past het niet!

Met een chauffeur zul je dit probleem niet hebben. Je wordt opgehaald in een auto die afgestemd is op het aantal mensen waarmee je gaat reizen. Hierdoor weet je zeker dat het aantal mensen zeker weten in de auto past. Daarnaast kun je per persoon ook nog eens een fatsoenlijke koffer kwijt in de kofferbak van de auto.

Ervaren bestuurders

Veel mensen ervaren het rijden rondom Schiphol als een stressvolle chaos. Het knooppunt heeft veel afslagen waardoor je goed op moet letten. Daarnaast zijn er ook regelmatig wegwerkzaamheden, waardoor je niet blind op je navigatie kunt vertrouwen.

Een prive chauffeur heeft veel rijervaring en heeft geen moeite met deze drukke verkeersituaties. Je zult merken dat je rustig je ogen dicht kunt doen tijdens de reis en dat je soepel en veilig naar je bestemming gebracht wordt.

Pin It on Pinterest