p5parkeren Schiphol

Voordeel van schadeauto´s voor je portemonnee 

Geplaatst op

Het is zeker geen straf om op een voordelige wijze aan auto-onderdelen te komen. In deze blog willen we jou daar graag meer over vertellen. Het is een heel goede tip die veel mensen nog niet kennen en daarom is het zeker handig om er kennis van te nemen. Het gaat vandaag over schadeauto´s. Schade auto’s zijn een bron van voordelige auto-onderdelen. We bespreken in deze blog met jou het fijne ervan. Dus lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Volledige auto-onderdelen scoren 

Niemand heeft zin om veel geld uit te geven als het gaat over het aankopen van auto-onderdelen ten behoeve van een reparatie. Het is wonderlijk dat mensen dit nog steeds doen. Waarschijnlijk komt het omdat ze niet weten waar je voordeliger auto-onderdelen kunt score. In deze blog willen we jou graag de tip geven om eens te kijken bij een schadeautobedrijf. Dit is een bedrijf dat auto’s koopt van verzekeringsmaatschappijen. Het gaat dan om auto’s die betrokken zijn geweest bij een ongeluk en uiteindelijk pas na een reparatie de weg weer op kunnen of helemaal nooit meer de weg op kunnen en alleen nog maar geschikt zijn voor onderdelen. De onderdelen uit deze auto´s zijn dikwijls nieuw en zijn dus prima geschikt voor een reparatie in je eigen auto. Het leuke is dat ze ook een stuk goedkoper zijn dan de gloednieuwe onderdelen die je bij de garage laat bestellen.

Marktplaats 

Je kunt ook heel gemakkelijk auto-onderdelen bestellen bij marktplaats. Wanneer iemand auto-onderdelen online zet, is het gemakkelijk om ze te vinden en de beschrijving te lezen. Wij raden je altijd aan om langs te gaan bij degene die het verkoopt om zelf de onderdelen te bekijken en als het nodig is ook eventjes met de garage te overleggen. Op deze manier is het gemakkelijk om voordelige auto-onderdelen te bemachtigen, maar dan weet je ook direct dat het inderdaad de onderdelen zijn die je nodig hebt.

Veel plezier met het bemachtigen van voordelige onderdelen. Vind je het leuk om nog veel meer interessante blogs te lezen? Dan raden we je aan om eens verder te kijken op onze site.

Gerelateerde berichten

Een auto leasen? Dit is waarom!

Zakelijk een auto leasen klinkt erg interessant, maar is dat het ook? Je hebt vast weleens van andere mensen gehoord dat ze een auto leasen, maar je...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je veel tips en informatie over de wereld van reizen. Ook diverse tips over het parkeren (op Schiphol) passeren de revue. Blijf ons dus volgen.

Contactgegevens

Via info @ p5parkerenschiphol.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden